Sabine Kehm, purtatorul de cuvint al fostului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a dezmintit zvonurile aparute in presa germana potrivit carora Michael, in virsta de 38 de ani, va reveni in "Marele Circ".
"Schumacher nu are nici pe departe intentia de a mai participa la curse de Formula 1. El se simte bine asa cum este acum, are o viata de familie bogata si fericita", a precizat Kehm. Ferrari, fosta echipa a septuplului campion mondial, nu este multumita de evolutia celor doi piloti, Massa si Raikkonen, insa ultimele rezultate inregistrate in Marele Premiu al Statelor Unite (Indianapolis), cind Ferrari a ocupat locurile 3 si 4, indica faptul ca "dracul nu e atit de negru".

Daca spectaculoasa revenire in F1 a lui Schumacher nu are sanse sa se materializeze, am putea asista in urmatoarea perioada la o uluitoare miscare in sinul echipei McLaren Mercedes. Dublul campion mondial, Fernando Alonso, nu mai are stare, se asfixiaza, nu mai suporta "razboiul rece" cu britanicul Lewis Hamilton, colegul care a cistigat ultimele doua curse ale sezonului. Cotidianul madrilen "Marca" a anuntat, ieri, ca Alonso ar putea sa nu-si duca la bun sfirsit contractul cu McLaren, valabil pina in finalul anului 2008.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.