Antrenorul Bergodi si fotbalistii Boya, Bozovic si Grigorie sunt oamenii cu care alb-visiniii ataca titlul
Principalul actionar al clubului giulestean a declarat ieri ca va cheltui aproape doua milioane de euro pentru transferul a inca doi sau trei jucatori. "Este nevoie de jucatori, Bergodi ne-a comunicat ca lotul trebuie intarit si asta vom face. Dupa aceste achizitii, vom mai cheltui inca unu-doua milioane de euro pentru a transfera alti trei jucatori. Vrem jucatori de valoare, care sa vina cu un plus la echipa, si cred ca ii vom gasi tot in strainatate", a spus seful din Giulesti.

Copos a declarat la conferinta de presa organizata ieri, cu ocazia prezentarii oficiale a antrenorului Cristiano Bergodi si a jucatorilor Stefan Grigorie, Pierre Boya si Vladimir Bozovic, ca Rapid a facut o majorare de capital social special pentru a acoperi cheltuielile cu cele trei viitoare achizitii. Actionarul majoritar a explicat ca problema lui Maldarasanu si Buga, care doresc sa plece de la Rapid, trebuie rezolvata de conducerea clubului. "Ei sunt jucatori profesionisti si au salarii corecte. Lui Buga i-am triplat practic salariul, ajungand la 170.000 de dolari pe sezon. Eu mi-am incheiat treaba, le-am prelungit contractele, nu mai tine de mine. Problema lor tine de directorul general Zotta, de directorul sportiv Moldovan", a adaugat Copos, care a anuntat si obiectivele pentru noul sezon: calificarea in grupele Cupei UEFA, calificarea in primavara europeana, ocuparea locului 1 sau 2 al clasamentului la finalul campionatului si castigarea Cupei Romaniei!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.