El risca o suspendare de doi ani

Mugurel Buga a lipsit nemotivat de la primele trei antrenamente ale Rapidului, motiv pentru care va fi amendat cu 3.000 de euro. Fotbalistul este suparat ca ia prea putini bani de la clubul din Giulesti si doreste sa plece la o alta echipa. sefii Rapidului sustin insa ca nu-i vor da drumul sub nici o forma si il ameninta ca va petrece urmatorii doi ani in tribuna. "Buga nu ne raspunde la telefon", s-a plans directorul general al "visiniilor", Constantin Zotta. "Am vorbit cu impresarul lui si mi-a spus ca este nemultumit de salariu. Daca cei 170.000 de dolari, cat ia el salariu, e putin, nu mai avem ce comenta", a precizat oficialul echipei de sub Podul Grant, care a gasit solutia in cazul atacantului: "Buga are doua variante: ori vine si se pregateste si da totul pentru Rapid, ori doi ani si jumatate, cat mai are contract, sta in tribuna. Nu-i vom da drumul la alta echipa, nici pentru cinci milioane de euro".

Copos face promisiuni: «Nu mai pun presiune pe echipa!»

Patronul Rapidului, George Copos, a marturisit ca va incerca sa se tina departe de probleme de la echipa. Copos a incercat sa-l linisteasca pe tehnicianul Bergodi, insa i-a pus in vedere ca trebuie sa-si indeplineasca obiectivele. "Sa fie clar, orice antrenor care vine la Rapid are patru obiective de indeplinit: calificarea in grupele Cupei UEFA, calificarea in primavara europeana, ocuparea locului 1 sau 2 al clasamentului la finalul campionatului si castigarea Cupei Romaniei. Nu mai vreau sa aud de presiune si de tensiune. Eu nu voi mai face presiune si nici tensiune la echipa. Obiectivele trebuie indeplinite fara nici o presiune", a spus patronul Rapidului.

Inca doua milioane pentru transferuri

Rapidistii si-au prezentat ieri noile achizitii: stefan Grigorie, cumparat de la Poli Timisoara, considerat pariul lui Gerge Copos pentru acest sezon, Pierre Boya, de la Partizan Belgrad si Vladimir Bozovic, de la OFK Belgrad. Pe langa cei trei, in Grant vor mai ajunge inca doi jucatori, pentru care George Copos este dispus sa plateasca doua milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.