Dupa ce s-au scris, de-alungul timpului, sute de randuri despre fundasul roman, Cristi Chivu, si despre faptul ca acesta este dorit de echipe mari ale Europei, se pare ca in aceasta pauza competitionala, jucatorul se va desparti, in sfarsit, de formatia sa, AS Roma. Destinatia capitanului nationalei Romaniei este campioana Italiei, Internationale Milano.

Dupa lungi negocieri, intre AS Roma si Cristi Chivu, in care nu se putea cadea la un acord in privinta salariului, precum si negocieri intre clubul roman si Inter, cele doua grupari s-au inteles, urmand ca in cel mai scurt timp, romanul sa ajunga pe Giusseppe Meazza.

Presa din Peninsula a dezvaluit faptul ca presedintele milanezilor, Massimo Moratti, si administratorul delegat al Romei, Rosella Sensi, au avut o discutie telefonica si au ajuns la un acord privind cedarea lui Chivu si achizitionarea tuturor drepturilor federative ale mijlocasului chilian David Pizarro de catre gruparea romana. Chiar daca s-a spus ca cedarea definitiva a lui Pizarro la Roma este conditionata de ajungerea lui Chivu la Inter Milano, cele doua tranzactii nu au nimic in comun. Astfel, milanezii vor plati suma de 12 milioane de euro pentru transferul romanului, in vreme ce AS Roma va achita sase milioane pentru a detine toate drepturile federative ale lui Pizarro.

Cristian Chivu a refuzat in urma cu doua saptamani, oferta inaintata de AS Roma pentru prelungirea contractului scadent in 2008, constand in 2,5 milioane de euro salariu anual si bonusuri ce pot ajunge pana la un milion de euro, La Inter, Chivu ar urma sa primeasca un salariu de aproximatix 4,5 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.