Gruparea Unirea Urziceni va fi sustinuta financiar de Primaria orasului Voluntari, conform unui parteneriat in plan sportiv, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele clubului, Mihai Stoica.
Luni, cei 19 consilieri locali din Voluntari au votat in unanimitate aceasta colaborare, conform careia in anul 2007 Primaria Voluntari va finanta clubul Unirea Urziceni cu 1,5 milioane de euro, iar in 2008 cu aceeasi suma. "Cred ca este o premiera absoluta in Romania un asemenea parteneriat. Rezultatele echipei in sezonul trecut au fost notabile, dupa ce in urma cu putin timp Unirea era o formatie anonima. Sa te clasezi in primul an de Liga 1 in primele 10 echipe, in conditiile in care majoritatea cluburilor au investit peste asteptari, este o performanta", a spus Mihai Stoica. In urmatorii trei ani, Primaria Voluntari va urmari construirea unui stadion care sa indeplineasca standardele UEFA.

"Se va construi un stadion de care toti suporterii echipei nationale si ai altor cluburi vor fi mindri. Acum vom astepta o afluenta si mai mare de public la stadionul nostru. Cei din Voluntari vor ajunge foarte usor la Urziceni si invers, peste citiva ani, cind va fi gata stadionul", a punctat Mihai Stoica.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.