Oficialii clubului FC Bruges vor sa vina la Bucuresti pentru a negocia direct cu Gigi Becali achizitionarea lui Cyril Thereau. Ieri, cotidianul belgian "La Derniere Heure" a scris ca atacantul francez va compensa plecarea lui Ishiaku la MSV Duisburg.
"Daca, aparent, Balaban nu face obiectul niciunui interes din partea vreunui club, Bruges a pierdut numeric un atacant, pe Ishiaku. Francezul Cyril Thereau - mai degraba decit brazilianul Orlando - ar compensa plecarea nigerianului. Luc Devroe intentioneaza sa mearga in Romania in aceasta saptamina, in speranta de a incheia un acord cu Steaua. O linie ofensiva Djokici - Thereau - Balaban ar fi foarte buna", a scris "La Derniere Heure". Dupa terminarea campionatului, cind a aflat de interesul echipei FC Bruges, care era dispusa sa achite 1,5 milioane de euro pentru Thereau, Gigi Becali a spus: "Sa vina cu banii!". Apoi, patronul din Ghencea a anuntat ca atacantul francez are valoare si este jucator de baza la Steaua. Intr-o declaratie de presa ulterioara, Becali a declarat ca Thereau este cel care vrea sa plece, iar jucatorul a confirmat acest lucru, spunind ca nu s-a adaptat in Romania. "Daca vrea sa plece, costa 2,5 milioane, nici un euro mai putin", a spus Becali.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.