Spre deosebire de omologul sau din Giulesti, antrenorul dinamovist Ioan Andone spune ca va fi alaturi de Steaua in meciul din aceasta seara, cu Villarreal.

Chiar daca se va concentra suta la suta pe disputa echipei sale cu "bancarii", din semifinalele Cupei Romaniei, Andone promite ca isi va face timp sa vada si meciul Stelei cu Villarreal si chiar va sustine echipa ros-albastrilor. "Voi fi alaturi de echipa lui Becali. Nu neaparat pentru ca e Steaua, ci pentru ca este echipa romaneasca. E spre binele fotbalului romanesc si ar fi nedrept sa spunem ca nu ne bucuram pentru performantele unei echipe de la noi. Sunt sigur ca daca am fi fost noi in locul lor sau orice alta echipa din Romania am fi fost sustinuti", a incheiat antrenorul formatiei din Stefan cel Mare.

CADOU O VICTORIE

Ioan Andone a implinit ieri 45 de ani, motiv pentru care se asteapta sa primeasca in dar victoria din Cupa cu FC National. Aflat in cantonament cu lotul, antrenorul dinamovistilor a amanat sarbatorirea zilei sale de nastere, lasand-o pe sambata. "Mi-as dori foarte mult ca baietii sa-mi ofere in dar succesul de maine (n.r. - azi) seara. Daca vom incepe aceste prime meciuri cu dreptul ne va fi mai usor sa ajungem Steaua din urma. Iar de petrecut nu ne facem noi griji avem timp, probabil l-a sfarsitul saptamanii", a declarat tehnicianul "cainilor".

Ando, optimist din fire, refuza sa creada ca echipa sa nu mai are sanse la titlu. "Nu ma intimideaza pe mine vorbele nimanui. Eu sunt de parere ca faptele conteaza, nu vorbele si o vom dovedi in infruntarile directe de pe teren. Vom incerca sa facem tot ce ne va sta in putere pentru ca la finalul campionatului noi sa fim fericitii. Suntem intr-o competitie si trebuie sa luptam pana la final", a adaugat "Falcosul".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.