Firma care detine echipa de fotbal din Timisoara si-a majorat capitalul social, in luna februarie, cu suma de 17,5 milioane de lei, reprezentand pretul total cu care jucatorii au fost achizitionati, a declarat pentru Mediafax presedintele gruparii banatene, Marian Iancu .
Decizia a fost luata de catre actionarii SC FCU Politehnica Timisoara & Invest SA, care detine echipa de fotbal "Poli" Timisoara, la jumatatea lunii februarie si reprezinta majorarea capitalului societatii cu 17,57 milioane de lei, prin aport in natura a valorii contabile a jucatorilor, la suma de 28,55 milioane lei.

Iancu a mentionat ca valoarea contabila a jucatorilor reprezinta preturile investite de companie pentru achizitionarea acestora. "Valoarea contabila este suma pe care am platit-o pentru achizitionarea jucatorilor. Decizia a fost luata de catre actionari, intrucat am vrut sa-i dam consistenta si o valoare mai mare companiei", a spus Iancu. Acesta a mentionat ca in cazul in care unii jucatori vor fi vanduti, sumele astfel obtinute vor ramane in societate. Totodata, Iancu a mentionat ca, la sfarsitul lunii iunie, actionarii companiei ar putea aproba o noua majorare a capitalului social cu o suma de aproximativ trei milioane de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.