Dupa ce a fost invinsa cu 3-1 acasa de olandezii de la AZ Alkmaar, Sahtior trebuie sa bata in deplasare, la o diferenta de trei goluri, ca sa mearga mai departe in Cupa UEFA

In aceasta seara, in Cupa UEFA, Sahtior va incerca sa faca imposibilul, anume sa elimine pe AZ Alkmaar, care in meciul tur a invins cu 3-1. Jucatorii Flavius Stoican si Ciprian Marica nu au facut deplasarea in Olanda, fiind accidentati, in schimb Cosmin Barcauan si Razvan Rat se afla in lotul pentru meciul cu olandezii si este posibil sa fie chiar titulari.

Printre jucatorii care vor mai lipsi din meciul cu Alkmaar se mai numara Timosciuk, suspendat, Brandao si Vukici, accidentati. Ucrainenii au mai jucat o singura data impotriva unei formatii din Olanda, in editia 1999/2000 a Cupei UEFA, si au pierdut, in fata celor de la Roda, cu scorul general de 5-1. Incercarea lui Mircea Lucescu de a intoarce rezultatul meciului din tur este foarte dificila daca ne gandim ca, in acest sezon de Cupa UEFA, AZ nu a pierdut nici un meci pe teren propriu, iar in campionat se afla pe locul doi, la patru puncte de primul loc ocupat de PSV.

"Avem nevoie de suporteri pentru ca tinerii mei jucatori trebuie sa fie incurajati. Chiar daca am castigat partida tur, acum ne asteapta un meci mult mai greu. Sa nu uitam ca echipa lui Mircea Lucescu joaca foarte bine in deplasare. Au eliminat pe Schalke, din Cupa UEFA, chiar pe terenul acestora. Va fi un meci foarte greu", a spus pe site-ul clubului antrenorul Co Adriaanse. Pentru a pregati meciul cu Alkmaar, ucrainenii si-au amanat partida din campionat, iar de cinci zile se afla in Olanda.

"A fost deranj mare la echipa dupa ce am pierdut meciul tur", a spus acum doua zile Marica. In partida din aceasta seara, Mircea Lucescu intentioneaza sa foloseasca o echipa ofensiva, fiind nevoit sa castige la o diferenta de trei goluri. "Adversarii nostri au jucat ultradefensiv in primul meci. Nu au venit sa joace fotbal ca sa obtina un rezultat cat mai bun pentru a spera la calificarea in sferturile Cupei UEFA. Din pacate pentru noi, au obtinut mai mult decat cred ca si-au propus. Totusi, sper ca in aceasta seara sa fie mai ofensivi", a declarat tehnicianul roman.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.