Nici bine nu s-a incheiat campionatul in Spania, iar cele doua formatii care s-au luptat pana in ultimele secunde pentru a castiga titlul de campioana se gandesc la inlocuirea antrenorilor.

Daca despre inlaturarea lui Fabio Capello de pe banca tehnica a lui Real Madrid se stia de mai multa vreme, fiind foarte probabil ca locul italianului sa fie luat de Bernd Schuster, de la Getafe, la Barcelona, se pregateste o mutare pe care foarte putina lume ar fi putut sa o prevada. Se pare ca oficialii clubului catalan vor sa-l inlature pe antrenorul Frank Rijkaard, chiar daca acesta reusit cu sa castige cu Barcelona, doua titluri consecutive, aducand si trofeul Ligii Campionilor, in sezonul trecut. Mutarea surpriza ar putea fi aducerea managerului de la Arsenal Londra, francezul Arsene Wenger.

Aceasta schimbare a fost anuntata de presa engleza, care a dezvaluit ca tehnicianul "tunarilor" a fost vazut, in urma cu cateva zile, in compania directorului de la FC Barcelona, Feran Soriano, la Paris. Conform jurnalistilor englezi, Arsene Wenger ar dori sa paraseasca gruparea londoneza, chiar daca mai are cu aceasta inca un an de contract. Motivele pentru care francezul vrea sa plece de pe "Emirates Stadium" sunt plecarea presedintelui David Dein, dar si bugetul redus alocat de conducerea clubului pentru transferuri. De asemenea, probabil ca si o oferta deloc de neglijat venita din partea Barcelonei l-ar putea face pe Wenger sa se gandeasca serios la parasirea lui Arsenal.

O venire a tehnicianului frnacez pe "Nou Camp" ar putea facilita si transferul atacantului Thierry Henry, un jucator dorit de multa vreme de oficialii catalani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.