“Cneazul” a fost batut mar de Andre Agassi, la Indian Wells

Andrei Pavel a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de Masters Series de la Indian Wells, fiind invins fara drept de apel, ieri dimineata, de americanul Andre Agassi, scor 6-3, 6-4. Pe un vint puternic, veteranul Agassi (35 de ani) nu i-a dat nici o sansa romanului, care s-a multumit in final cu cele sapte puncte ATP si cu un cec de 15.600 de dolari, recompense acordate celor care au parasit competitia in runda a treia.

"A fost un meci in care am fost sigur ca imi voi face jocul. Pavel este un tenisman care poate evolua bine pe orice suprafata, asa ca aveam nevoie sa-mi desfasor jocul, sa-l conduc. Vintul n-a creat prea mult haos, fiindca, daca stii sa te folosesti de el, poate fi un aliat de nadejde", a spus, la finalul disputei, Agassi, favoritul numarul 9 la cistigarea trofeului. Infringerea categorica a lui Pavel este ingrijoratoare, fiindca invingatorul sau, Agassi, a fost umilit, in urma cu o saptamina, in Cupa Davis, de croatul Ivan Ljubicici, scor 3-6, 6-7(0), 3-6, principalul adversar al Romaniei in sferturile de finala ale competitiei dotate cu "Salatiera de argint".

Acum, scorul general al intilnirilor dintre Agassi si Pavel a ajuns la 5-1 in favoarea americanului. Eliminat si din proba de dublu, "Cneazul" va participa, saptamina viitoare, la urmatorul concurs din seria Masters, la Miami.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.