Dinel Staicu a intrat in greva foamei. Nu pentru a protesta fata de situatia deplorabila in care se afla formatia pe care o finanteaza, ci pentru ca s-a ingrasat cu 3-4 kilograme.

"Am intrat in greva foamei. Gata, nu se mai poate. Ma simt asa, greoi... Iar daca revin la forma care m-a consacrat, intentionez chiar sa ma legitimez la Stiinta, sa ma apuc de antrenament, si, cine stie, poate ajut echipa sa scape de la retrogradare", ne-a declarat ieri principalul finantator al Stiintei. Din cauza faptului ca Stiinta ocupa ultimul loc in clasamentul Diviziei A, Staicu nu mai citeste nici un ziar. "Nu mai, pai daca pun mana pe un ziar, ma enervez instantaneu. M-am apucat de citit vreo doua carti, in schimb", a precizat omul de afaceri oltean.

Dinel Staicu s-a declarat extrem de necajit din cauza situatiei proaste in care se afla echipa: "Sunt nemultumit pentru ca am cheltuit in aceasta pauza competitionala peste 1 milion de euro. Am luat jucatori, am facut un teren sintetic, le-am creat toate conditiile, si degeaba..."


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.