Mircea Sandu, presedintele FRF, a anuntat ieri ca va inainta la forul continental o solicitare ca Romania sa gazduiasca finala Cupei UEFA in 2009. "Sint convins ca UEFA ne va aproba aceasta cerere, mai ales ca, in acel an, federatia noastra va sarbatori centenarul. Singura problema este cea a stadionului. UEFA ne va acorda organizarea evenimentului, dar cu conditia sa avem o arena de cinci stele", a mentionat Nasu’.

In momentul de fata, tara noastra are un singur gazon in conditii bune - apartinind Rapidului -, in acest caz fiind insa probleme cu stadionul, care e vechi si departe de standardele occidentale. Practic, Mircea Sandu incearca sa forteze din nou mina autoritatilor, pentru ca guvernul sa construiasca marele stadion promis de precedentul cabinet de la Palatul Victoria. Stadionul National, aflat acum in plin proces de renovare, are putine sanse sa se ridice la standarde mondiale. Singura solutie ar fi cea propusa toamna trecuta de guvernul Nastase, aceea de a se construi un nou stadion, cu 25-30.000 de locuri, linga Bucuresti.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.