David Beckham, fostul capitan al nationalei Angliei, si-a luat adio de la Real Madrid, dar a facut-o intr-o atmosfera de vis.

Galacticii au castigat al 30-lea titlu in Primera. La ultimul meci pe Santiago Bernabeu, inainte de a trece Oceanul, la LA Galaxy, David Beckham a sarbatorit castigarea campionatului. La final, s-a infasurat in drapelul Angliei si a primit uralele fanilor alaturi de cei trei copii ai sai, Brooklyn, Romeo si Cruz. Baieteii erau imbracati in tricourile cu numarul 23 al Realului, avand scris "Daddy" pe spate. "A fost minunat sa am familia alaturi de mine. Castigarea titlului a pus toate relele de o parte. Acesta este finalul perfect si imi va fi dor de Bernabeu", a declarat "starul" englez, care s-a accidentat destul de grav la ultima reprezentatie la Madrid, fiind inlocuit cu Reyes, in minutul 67.

In tribunele arenei madrilene, alaturi de sotia fotbalistului, Victoria, a venit, pentru a-l incuraja pe David, un cuplu in mare voga la Hollywood, Tom Cruise-Katie Holmes.

Prime galactice

Presedintele lui Real Madrid, Ramon Calderon, si-a dorit foarte tare un titlul de campion in primul sau an la conducerea gruparii din capitala Spaniei. De aceea, fratele de sange al lui Gigi Becali a oferit fiecarui fotbalist cate 360.000 de euro drept prima. "Acest lucru ii va bucura foarte tare pe jucatorii cu salarii mai mici, dar pentru majoritatea jucatorilor va fi o adevarata binecuvantare", scrie presa spaniola. Real nu a mai triumfat in Primera Division din sezonul 2002-2003.

Sarbatoare cu incidente

Mii de suporteri ai lui Real Madrid s-au adunat duminica seara, in Plaza de Cibeles, pentru a celebra castigarea campionatului, in dauna marii rivale din Barcelona. Totul a fost pregatit minutios, cu zile in urma. Fotbalistii au fost asteptati cu focuri de artificii, cand si-au facut aparitia in piata. Un grup de fani mai incinsi au inceput sa arunce cu sticle si petarde inspre fortele de ordine. Politistii au ripostat si s-au creat momente de panica generala, iar mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.