Viitoarea editie de campionat va prezenta, pe langa multe alte dueluri interesante, unul intre doi vechi prieteni. Cei doi antrenori, Mircea Rednic si Ioan Andone au ca obiectiv castigarea titlului, cu Dinamo, respectiv CFR Cluj.

Razboiul declaratiilor dintre cei doi a inceput insa de la primele antrenamente ale echipelor lor. "Am la dispozitie cel mai bun lot din Romania. Cat despre achizitiile facute de Dinamo, ramane de vazut ce se va intampla. Zicu si Bratu au jucat bine cand ii antrenam eu, nu stiu ce vor face cu Rednic", a spus Falcosul. Tehnicianul "cainilor" nu a ramas dator si i-a raspuns ieri, la reunirea lotului. "Nici nu am mai vrut sa ma prezint astazi la reunire. Daca Andone are cel mai bun lot, inseamna ca a castigat deja campionatul. Vom vedea cum vor juca Zicu si Bratu cu mine. Cand au fost ultima data la Dinamo, abia au terminat pe locul trei, daca imi amintesc bine" a spus Puriul. Nici rivalii din Ghencea nu au scapat de ironii, dupa ce Nicolae Dica anunta ca anul care va urma apartine Stelei.

"Noi nu spunem ca va fi anul nostru, lumea trebuie sa ne judece dupa ce facem de acum incolo. Jucatorii si-au primit banii, felicitarile, acum o luam de la capat", a declarat Mircea Rednic. Venit pe gratis in aceasta vara la Dinamo, Daniel Oprita are planuri mari.

"Am venit eu de la Steaua cu noroc la tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor. N-o sa mai avem ghinion. Dupa anul pe care l-a avut si achizitiile facute in aceasta vara, Dinamo este favorita si in acest sezon", spune Oprita. Venit de la rivala din Ghencea, fotbalistul stie cum poate fi usor adoptat de fani: "Sper sa inscriu in poarta Stelei si sa fiu bine primit de fani".

Cu cine cade Dinamo in Liga?

In turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Dinamo va putea cadea cu una dintre urmatoarele echipe: FC Liverpool, Arsenal, FC Valencia, FC Sevilla, Benfica, Ajax Amsterdam, Werder Bremen, Celtic Glasgow, Lazio Roma, Glasgow Rangers (daca se califica), sahtior (daca se califica), Besiktas Istanbul


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.