Marian Iancu a amenintat ca va face totul pentru ca Federatia Romana de Fotbal sa fie dezafiliata daca forul condus de Mircea Sandu il va deposeda de insemnele si palmaresul Politehnicii Timisoara.

FRF a pus in aplicare saptamana trecuta decizia Tribunalului Sportiv de la Laussane, astfel ca patronul gruparii banatene este hotarat sa isi faca singur dreptate. De la declaratii gen "Sandu este un om fara caracter" sau "la Federatie sunt numai cacaciosi si fricosi", Iancu va trece la fapte. Potrivit unor surse din Timisoara, omul de afaceri vrea sa ii ajute cu bani si cu asistenta juridica pe reprezentantii fostei Federatii de Fotbal Asociatie, care contesta in instanta legitimitatea actualei Federatii.

Marian Iancu pregateste ofensiva impotriva FRF, dupa ce acest for l-a deposedat de insemnele si palmaresul echipei nationale. Acest lucru s-a intamplat saptamana trecuta, cand Comitetul Executiv de la "Casa Fotbalului" a pus in aplicare decizia Tribunalului Sportiv de la Lausanne. "TAS-ul a luat o hotarare bazata pe documente false, iar cei din conducerea Federatiei Romane de Fotbal nu au facut nimic pentru a semnala acest aspect la FIFA. Pentru asta, Mircea Sandu si ajutoarele sale vor plati. Nu voi permite nimanui sa isi bata joc de mine si de Timisoara", a spus Marian Iancu. El a amenintat chiar ca va face tot posibilul pentru ca FRF sa fie dezafiliata de la forurile internationale din cauza faptului ca nu reprezinta interesele membrilor sai.

Se aliazacu adversarii «Nasului»

Faptul ca Marian Iancu nu se teme de nimic este aratat de declaratiile facute de finantatorul clubului timisorean la adresa conducerii FRF. Dupa ce l-a facut "cel mai mare escroc" pe Ionut Lupescu, Iancu l-a "taxat" si pe Mircea Sandu: "Este un om fara caracter, un mincinos". In viitorul apropiat, giulesteanul stabilit pe Bega are de gand sa treaca de la vorbe la fapte. Asa cum este logic, Iancu va cauta sa se alieze cu alti adversari ai "Nasului", "calcaiul lui Ahile" al actualei Federatii putand fi reprezentat de procesul cu Federatia Romana de Fotbal Asociatie. Acest proces este pe rol de mai multi ani. Reprezentantii forului care a condus fotbalul romanesc inainte de Revolutie il au in frunte pe Mircea Pascu si sustin ca FRF este constituita ilegal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.