Desi l-a ratat pe brazilianul Elton, care a anuntat ca nu doreste sa vina la Arad, gruparea aradeana este foarte aproape de a perfecta patru transferuri importante, Al. Baltoi (Dinamo), Roszel (CFR Cluj), M. Ilie (Ceahlaul) si Miu (Bursaspor). De asemenea, oficialii de la UTA au spus ca s-au interesat si de Pancu.
Cei patru si-au dat acordul la sfarsitul saptamanii trecute, alaturandu-se astfel lui Chita (FC Arges), Fl. Dan si O. Chihaia (ambii de la CFR Cluj). Iulian Miu (foto), care a evoluat ultima data la Bursaspor, in perioada 2003-2006, este asteptat astazi la reunirea echipei in vederea inceperii pregatirilor pentru noul sezon, cand ar urma sa semneze si un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 70.000 de euro. Miu, care se afla in discutii foarte avansate cu conducerea clubului aradean, a ramas liber de contract dupa rezilierea contractului cu Bursaspor, in iunie 2006. Dupa ce a plecat din Turcia, Miu si-a tratat o accidentare mai veche, in luna februarie fiind operat la glezna stanga la Bologna, unde a efectuat si recuperarea. La randul sau, Baltoi, imprumutat ultima oara la FC Arges, poate semna pe doi ani, cu 60.000 de euro salariu pe sezon (plus un bonus de 10.000 de euro daca va marca cel putin 10 goluri).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.