Dupa ce s-au despartit de Luca Toni, in aceasta pauza competitionala, conducatorii clubului viola nu vor sa se desparta de o alta bijuterie a echipei lor. Panteleo Corvino, presedintele Fiorentinei, nici nu a stat la discutii pentru Mutu cu oficialii Barcelonei, clubul care il vrea cu orice pret si pe Chivu. Daca pentru atacantul nostru clubul catalan nu a apucat sa faca nici o oferta, capitanul "tricolorilor" este foarte aproape de a semna cu Barça in aceste zile. "Chivu e decis sa abandoneze Roma si este in discutii avansate cu Inter, insa la insistentele lui Franck Riijkard ar putea ajunge mai repede la Barcelona", scrie cotidianul spaniol El Mundo Deportivo.

Conform presei spaniole, reprezentanti ai clubului catalan sunt asteptati sa soseasca azi la Roma pentru a continua negocierile pentru Chivu. Acestea dureaza de aproape o luna.

Cristi se visa «testoasa ninja»

Capitanul nationalei, Cristian Chivu, a dezvaluit pe blogul sau ca, in copilarie, era mort dupa desene animate. "Cand eram mic, de cele mai multe ori tineam cu Jerry pentru ca era un soricel mic, dragut si, in aparenta, nevinovat. Dar parca imi era mila si de sarmanul Tom, care era mai tot timpul chinuit", rememoreaza fotbalistul. inainte de a ajunge capitanul nationalei si om de baza la AS Roma, Chivu avea alte aspiratii. "Ma vedeam peste timp, in viitor, ba in functia de cavaler salvator de domnite, ba o testoasa ninja in lupta cu raul, ba capitanul Planet, care salva Pamantul de tot felul de nenorociri".