Actionarii dinamovisti sunt foarte aproape de o alta lovitura pe piata transferurilor. Dupa Zicu, Bratu sau Nastase, fostul dinamovist Flavius Stoican este foarte aproape de a ajunge la Dinamo, desi mai are contract un an si jumatate cu sahtior.

Conducerea echipei campioane este pusa pe fapte mari de cand Liga Campionilor nu mai este un vis nerealizabil pentru formatiile romanesti. Daca pana anul trecut de un salariu de 150.000 de dolari pe sezon beneficiau unul sau doi jucatori, acum acesta a devenit unul modest pentru jucatorii campioanei Romaniei. Astfel, Borcea ii ofera lui Stoican un salariu de 200.000 de dolari pe sezon, pentru a se intoarce in "Groapa".

"Am avut o discutie cu sefii lui sahtior si mi-au zis sa mai astept cateva zile pentru ca mai au cateva oferte pentru mine si trebuie sa cantareasca. Eu as vrea sa vin la Dinamo, dar acum depinde numai de ei. Cei de la sahtior ar fi de acord cu ceea ce vreau eu, dar o sa aleaga ce e mai bine pentru club. Eu i-am intrebat care e situatia mea si mi-au spus ca sunt sub contract cu ei si ca pe 25 iunie incepem pregatirile. Pana atunci vor incerca sa gaseasca o oferta buna pentru mine, dar care sa le convina si lor. Nu stiu cat ar fi Dinamo dispusa sa plateasca pentru mine, important e ca eu as vrea sa ma intorc in stefan cel Mare", a declarat Stoican. Surse din cadrul clubului Dinamo afirma ca pentru transferul fundasului in varsta de 30 de ani, sahtior Donetk cere 250.000 de euro.

Lucescu i-ar da drumul

Antrenorul lui sahtior, Mircea Lucescu, a declarat, ieri, ca a discutat cu conducerea clubului Dinamo despre o posibila intoarcere a lui Stoican in stefan cel Mare. "Flavius a avut o intalnire cu oficialii de la sahtior, dar nu stiu foarte multe amanunte. La rugamintea celor de la Dinamo, eu am vorbit cu presedintele nostru pentru a-l lasa sa vina sa joace la Dinamo, pentru ca e normal sa-si incheie cariera la Dinamo. Am avut o discutie cu domnul Badea care s-a interesat de situatia lui aici la sahtior. I-am spus-o, apoi a contat si faptul ca aici este o lege care limiteaza numarul strainilor in echipa si in linia de aparare folosim mai mult jucatori ucraineni. Am considerat ca e in interesul baiatului, mai ales ca el s-a comportat exemplar aici. Din punctul asta de vedere nu exista o opozitie a mea de a se intoarce la Dinamo. Eu trebuie sa tin cont de dorinta jucatorului", a spus Lucescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.