Actionarul dinamovist sustine ca 70% din lotul dinamovist a fost ofertat concret din strainatate, dar ca s-a decis sa nu fie lasat nimeni sa plece.
Vasile Turcu s-a mandrit ieri ca 70 la suta din jucatorii dinamovisti au primit oferte de transfer, de la finalul campionatului si pana acum. "Am avut oferte pentru mai mult de 70% dintre jucatorii nostri ceea ce inseamna ca au valoare. Au fost oferte concrete, dar am stabilit ca nu le vom da drumul pentru ca ne dorim performanta. Asta a fost visul nostru, nu am facut-o pentru o activitate comerciala, ci pentru performanta. Dinamo nu mai traieste ca acum 3-4 ani, cand bugetul era construit din transferurile de jucatori", a spus Turcu. Acesta a precizat si cand va pleca din "Groapa": "Va veni vremea peste un an sau doi sa le dam drumul la unul sau doi jucatori, mai mult pentru imagine. Noi dorim sa luam mai mult banii din Europa, decat din transferurile de jucatori".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.