Dupa ce s-a declarat impotriva jucatorilor straini, a petrecaretilor si a celor deranjati ca sunt schimbati, patronul Stelei a anuntat ca in Ghencea nu sunt acceptati cei care fumeaza
Gigi Becali continua sa lanseze pe piata noi directive pentru jucatorii sai. Ultima se refera la fumat si vine dupa ce selectionerul Victor Piturca a declarat intr-o emisiune ca Mutu s-a lasat de acest viciu, in timp ce Lobont si Chivu fumeaza "ca serpii". Becali a decretat ieri ca in Ghencea nu sunt acceptati fotbalisti care pufaie, dupa ce anterior ii stigmatizase pe amatorii de discoteci si alcool (Bostina si Carlos), anuntase ca nu mai vrea straini la echipa, pentru ca ulterior sa-l transfere pe Emeghara si ca ii va amenda pe jucatorii care nu zambesc, mai ales daca sunt suparati ca nu au prins echipa sau ca au fost schimbati. Moda lansata acum cativa ani de Dinel Staicu la Craiova, care cerea atacantilor sa se retraga in aparare ca sa se odihneasca si propunea dusuri in aer liber pentru recreere in pauza, si-a gasit un urmas pe masura, fiind interesant ce alte idei de acest gen ii mai vin lui Becali.

"Jucatorii de la Steaua n-au voie nu o tigara, nici macar un fum sa traga. Cum a aprins o tigara, trebuie sa plece. Nu stai la Steaua daca fumezi. Fumezi? La revedere, nu ma intereseaza. Daca-l luam eu pe Lobont se lasa de fumat. Nu? La revedere, te dau la Dinamo. Nu se poate fuma pe furis, avem servicii secrete, imediat ii gasim", a precizat ieri Gigi Becali, desi are in lot si acum jucatori care fumeaza si pe care, se pare, serviciile sale secrete nu i-au descoperit inca. Altfel, Becali s-a enervat cand a auzit ca Mirel Radoi este dorit la RC Lens, ocupanta locului cinci in ultimul sezon de Ligue 1, afirmand ca patru jucatori sunt netransferabili. "Pe Nicolita nu-l dau nici pentru 40 de milioane.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.