Dupa Badoi, Zicu si Moldovan, inca un fotbalist titular paraseste Rapidul. Ganea a fost sfatuit de Copos sa-si caute echipa, iar jucatorul a acceptat, ieri, oferta Politehnicii Timisoara.

Pentru urmatorii doi ani, atacantul va evolua la gruparea banateana, salariul sau urmind a fi de 300.000 de euro pe sezon. Miercuri seara, Ganea a discutat la telefon cu finantatorul Rapidului, Copos transmitindu-i ca nu mai are nevoie de serviciile sale. Ieri dimineata, fotbalistul si-a exprimat si el dorinta de a rupe contractul cu Rapid: "Vreau sa plec, insa ii transmit domnului Copos sa nu se mai dea mare ca ma da gratis. Daca el isi cumpara o masina second-hand si dupa aia vrea sa o vinda, o vinde gratis? Chit ca e second-hand, o da gratis?". Apoi, Ganea s-a intilnit cu Iancu si Rosianu, conducatorii Politehnicii, si a spus "DA" ofertei venite de la "alb-violeti". "Probabil ca are o propunere foarte tentanta de la Poli, cu care noi o sa fim de acord. O sa-l lasam sa plece, pentru ca ar fi pacat sa nu joace toate meciurile la Rapid. Il avem pe Mazilu, pe Buga, pe Boya, un jucator pe care am dat multi bani si care este obligat sa confirme si ar fi pacat ca Ionel Ganea sa stea la Rapid si sa nu joace toate meciurile. Nu conteaza banii, important este ca el sa se inteleaga cu cei de la Poli, pentru ca noi la nivel de cluburi sigur ne intelegem. Probabil ca o sa primim ceva la schimb, un jucator, si o sa mai dam noi ceva bani", a declarat George Copos. Surse apropiate Rapidului sustin ca investitorul din Giulesti incearca sa-l readuca pe armeanul Karamian, acesta fiind fotbalistul pe care Rapid il va solicita timisorenilor ca moneda de schimb. "Varianta de rezerva" este senegalezul Mansour.

Dupa Ganea, vine si stelistul Stancu

Achizitia lui Ganea nu a fost singurul transfer efectuat ieri de Poli Timisoara. Iancu a negociat prin telefon cumpararea fundasului Stelian Stancu, pentru care va plati 200.000 de euro. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, oficialii banateni vor prezenta noile achizitii ale verii: Aliuta, Ganea, Stancu si antrenorul Dusan Uhrin jr. Trebuie precizat faptul ca timisorenii vor continua "cumparaturile", urmatoarea tinta fiind un fundas central din strainatate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.