Selectionerul lauda decizia "Briliantului", care s-a lasat de fumat de o luna. in schimb, Piti nu este de acord cu Chivu si Lobont: "Fumeaza ca serpii!"

Cele sase puncte obtinute din "dubla" cu Slovenia ii ajuta pe tricolori sa se mentina favoriti in lupta pentru calificarea la Campionatul European de la anul. Selectionerul Victor Piturca a spus ca a vorbit deja cu jucatorii despre aceasta varianta si admite ca nationala va tinti cel putin semifinalele competitiei.

Invitat in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1 TV Piturca a vorbit deschis despre echipa nationala, despre problemele pe care le are la lot, dar si despre viitor. Piti admite ca, momentan, la echipa nationala este o criza de mijlocasi: "Radoi abia se reface dupa accidentare, Ovidiu Petre nu a mai evoluat la echipa sa de club, Cocis este si el accidentat, Dica, de asemenea, revine dupa o perioada de inactivitate, deci iata, sunt probleme. De aceea, l-am folosit pe Chivu pe post de mijlocas cu Slovenia, la Timisoara".

Probleme sunt si in defensiva: "Daca la mijloc sper sa se refaca baietii, in schimb in aparare e mai dificil. Tamas este suspendat pentru meciul din Belarus, Ghionea a fost si el serios accidentat si isi va reveni mai greu, asa ca ma pot baza doar pe Goian si Chivu". in schimb, antrenorul este multumit de schimbarea atitudinii lui Mutu: "Este un alt om. S-a schimbat complet, iar acest lucru se vede si in jocul lui. in plus, de o luna s-a lasat si de fumat. Este o realizare formidabila pentru el. Chivu si Lobont insa fumeaza in continuare ca serpii. Eu le-am spus ca nu fac bine. Uitati-va la Johan Cruyff, care acum nu mai antreneaza din cauza fumatului. Olandezul fuma si la WC, cu maseurii dupa el".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.