Antrenorul primei reprezentative a declarat marti seara, in emisiunea "Nasul", ca Romania va avea viata grea in Belarus si ca spera ca olandezii sa castige in fata Bulgariei, la 8 septembrie.

La o saptamana de la cele doua victorii in fata Sloveniei, 2-1 si 2-0, selectionerul Victor Piturca a fost prezent la emisiunea lui Radu Moraru de la B1 TV, in care a explicat in amanunt felul in care a pregatit cele doua jocuri, dar si cum vede partidele viitoare. "Din punctul meu de vedere, dintre cele doua partide cu slovenii, cea mai grea a fost cea de la Timisoara. La Celje am reusit sa evoluam aproape fara greseala, dar in cel de-al doilea joc presiunea a fost mult mai mare, fiindca evoluam in fata propriilor suporteri. Din acest punct de vedere am si facut acele modificari, iar cel pe care l-am sacrificat, desi jucase foarte bine, a fost Dorel Stoica. El a avut si ceva pro-bleme cu carceii, iar din acest motiv am preferat sa evoluez cu Chivu in linia de mijloc, lucru care a mers foarte bine", a spus Piturca.

In ceea ce priveste jocul cu Belarus, el a precizat ca are semnale cum ca omologul sau, Iuri Puntus, e foarte suparat pe echipa noastra, dupa ce in presa s-a scris ca partida pe care Belarus a disputat-o acasa, cu Bulgaria, nu s-ar fi jucat chiar corect. "Acel zvon lansat in presa din Romania nu i-a picat deloc bine lui Puntus. Am inteles ca a declarat ca ne va arata el noua, cand vom juca la Minsk", a spus Piti.

In ceea ce priveste partida dintre Olanda si Bulgaria, care se va disputa la 8 septembrie, in aceeasi zi in care Romania intalneste Belarus, Piturca a spus ca vrea ca olandezii sa castige. "Pe noi ne avantajeaza o victorie a Olandei. Daca se va intampla asa, iar noi vom bate Belarus, atunci sansele sa ne calificam vor fi foarte mari", a mai spus el. (Marian Bratu)

Romania, pe locul 12 in lume

"Tricolorii" au urcat trei locuri, fata de precedentul clasament, dupa parcursul aproape fara greseala din preliminariile pentru Euro 2008. Din grupa noastra, doar Olanda ocupa o po-zitie ma buna, a noua, in timp ce Bulgaria e de abia pe 33. Celelate adversare au clasari mo-deste: Albania pe 69, Belarus pe 72, Slovenia pe 89, iar Luxemburg pe 174. Lider ramane Italia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.