Presedintele FRF a avut o iesire fara precedent la adresa fluierasilor si, mai ales, a sefilor acestora, pe ultimii acuzandu-i de nepotisme

Mircea Sandu s-a mai burzuluit la arbitri, chiar in sezonul acesta, in doua emisiuni tv, insa ieri la federatie i-a facut cu ou si cu otet pe "fluierasi" si, mai ales, pe sefii lor. Luarile de pozitie ale Nasului nu ar fi impresionat pe nimeni, atata vreme cat s-ar fi limitat, ca pana acum, la simple constatari, dupa care promovarile, delegarile si prestatiile dubioase isi urmau nestingherite cursul. De aceasta data insa, Mircea Sandu promite ca va face un Comitet Executiv in care va schimba deciziile conducerii CCA. Care a anuntat cu tam-tam curatenie generala, iar ieri a prezentat lista arbitrilor pentru sezonul viitor, din care, surpriza, fac parte toti cei indelung contestati, gen Corpodean, iar afara au fost dati doar Ciprian Dansa, Aurelian Simion si Victor Stanisteanu.

"Nu ni s-a prezentat lista de arbitri, nici cea valorica I, nici cea valorica II. Am cerut-o si noi sa o vedem. Sunt unii de 40, 42 si 43 de ani care are trebui sa ne lase. La asistenti sunt unii imbatraniti. Avem doar vreo 2-3 sub 29 de ani. Sunt nepotisme in continuare in arbitraj. O sa anulez ce au votat parintii pentru copii. O sa propun in Comitetul Executiv refacerea listei de arbitri", a tunat ieri Sandu la Casa Fotbalului.

A trecut si la acuzatii directe: "Nu avem noi putere sa votam lista, dar faptul ca au votat parintii pentru copii nu este in regula. Cand s-a facut lista pentru centrali nu aveau ce cauta acolo Costica Valcea (n.r. Gheorghe Constantin- seful CCA) si Vasile Avram (membru in comisie), iar cand s-a facut cea pentru asistenti, Costica Valcea si Costica Suceava (n.r. - Constantin Gheorghe) nu aveau ce cauta acolo. Noi am facut eforturi de pregatire, de echipare, iar rezultatele din meciuri nu au fost cele dorite", a contestat Sandu ceea ce scrie presa de ani de zile, si anume faptul ca aproape toti conducatorii arbitrajului romanesc au fii in lotul divizionar.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.