Desi team-ul McLaren Mercedes conduce detasat in clasamentul constructorilor din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1, tensiunea din jurul acestei echipe continua sa creasca. Totusi, presedintele celor de la McLaren, Ron Dennis a incercat sa mai aplaneze aceasta situatie.

In presa spaniola au aparut niste declaratii ale pilotului Fernando Alonso, care a spus ca Lewis Hamilton, coechipierul sau, este favorizat de catre echipa sa deoarece este un pilot de origine britanica, iar daca McLaren este de origine britanica, acest lucru este de inteles. Ron Dennis a declarat insa ca aceste cuvinte ale lui Alonso au fost speculate la maxim de catre jurnalisti, fiind scoase din context, tocmai pentru a se intelege ceea ce vor ei. "Este de inteles ceea ce se intampla in acest moment. Prin rezultatele celor doi piloti ai nostri, am atras foarte mult atentia asupra noastra, iar presa spaniola a vrut sa profite de cuvintele pilotului, folosindu-le intr-un alt context. Astfel, o remarca inocenta poate fi inteleasa complet diferit", a explicat Ron Dennis.

Presedintele celor de la McLaren a adaugat si faptul ca cele doua echipaje sunt tratate la fel, iar competitie dintre mecanici si piloti este una aprig disputata, fiind normal sa apara astfel de tensiuni. "intreaga noastra echipa este formata din oameni extrem de pasionati si ambitiosi, iar lupta dintre cei care lucreaza la fiecare masina este foarte disputata. Este normal sa existe si tensiuni", a precizat oficialul de la McLaren.

Campionul Mondial, Fernando Alonso, ocupa locul secund in clasamentul general, in vreme ce debutantul Lewis Hamilton conduce cu un avans de opt puncte.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.