Jean Valvis, unul dintre actionarii Rapidului, l-au atacat dur pe patronul din Giulesti, George Copos, dupa ce acesta a refuzat inscrierea in Registrul Actionarilor a 66 de suporteri-actionari.

Omul de afaceri greco-elvetian a cesionat anul trecut 193 de actiuni unor membri ai clubului Aristocratic Rapid, unor persoane publice, fani ai "visiniilor", preum si unor simpli sustinatori ai echipei de sub Podul Grant. Ieri, o parte din suporterii-actionari au fost chemati sa-si treaca numele in Registrul de Actionari, insa, ajunsi la Crawne Plaza, acestia, impreuna cu Jean Valvis, au fost anuntati de Ion Taban, reprezentatul lui George Copos in CA, ca nu-si pot duce actiunea la bun sfarsit. Patronul Rapidului a stabilit, printr-o decizie luata de unul singur si neinregistrata in Monitorul Oficial, ca 300 de actiuni se transforma intr-una singura, iar actiunile detinute de Valvis, 670 la numar, devin de fapt doua.

"il voi ataca in justitie" - a tunat Valvis, la aflarea vestii. Acest Copos penalist trebuie sa inceapa sa respecte legea. El nu vrea sa-i vada pe cei 66 de suporteri in Adunarea Generala. stie ca acestia detineau 0,00009%, dar totusi il deranjau. Ceea ce a facut Copos este o sfidare facuta prin modalitati penale si infractionale", a precizat rapidistul.

Cu George la psihiatru

Patronului din Giulesti nu i-a trecut supararea dupa ce l-a pierdut pe Ianis Zicu. "Dinamo sa nu uite ca psihiatrul lui Zicu e la noi, asa ca atentie!", avertizeaza Copos, care face referire la faptul ca atacantul si-a revitalizat cariera in Giulesti cu ajutorul unui specialist. Declaratia a fost insa un nou prilej de ironie pentru Nicolae Badea, presedintele clubului din soseaua stefan cel Mare. "Nici nu am fi vrut sa transferam si psiahiatrul de la Rapid, pentru ca domnul Copos e prietenul nostru si nu vrem sa ii luam un punct de sprijin. Sunt convins ca, beneficiind de ajutorul unui asemenea specialist, managerul Rapidului isi va imbunatati simtitor comportamentul", a replicat Badea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.