Clubul Real Madrid a contactat saptamana trecuta, gruparea Los Angeles Galaxy, si a incercat sa cumpere contractul internationalului englez David Beckham, care in prezent evolueaza la echipa madrilena dar de luna viitoare va juca la formatia din SUA.
Potrivit presei engleze, presedintele gruparii Real Madrid, Ramon Calderon a declarat in week-end-ul trecut, ca gruparea pe care o conduce va face eforturi pentru a-l pastra pe Beckham. insa, "galacticii" au discutat deja cu LA Galaxy si oferta pentru Beckham a fost respinsa imediat de americani. Clubul din Madrid chiar a cerut gruparii LA Galaxy sa spuna un pret pentru Beckham, insa oficialii din Los Angeles nu au vrut sa accepte ideea unei astfel de tranzactii. Ei nu au agreat nici ideea ca Beckham sa fie imprumutat la Real Madrid pentru o perioada de pana la doi ani.

Calderon a afirmat ca i-ar placea ca Beckham sa ramana la Real Madrid, deoarece jucatorul este foarte iubit in randul suporterilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.