Ianis Zicu e fericit ca a revenit in stefan cel Mare, desi a mai avut oferte tentante si de la alte cluburi. Mijlocasul a semnat un contract pe patru ani, cu un salariu de 500.000 de euro pe sezon. Jucatorul a mai primit inca 800.000 de euro la semnatura.

Aflat in vacanta in Spania, noua achizitie a lui Dinamo, Ianis Zicu, a dezvaluit motivele pentru care a ales ca in sezonul viitor sa evolueze din nou in stefan cel Mare si nu la Rapid sau Poli Timisoara. "Nu m-au convins banii, chiar daca am un salariu destul de mare pentru fotbalul romanesc", a declarat Zicu. Fostul jucator al Rapidului spera ca, odata revenit in stefan cel Mare, sa poata sa evolueze in grupele Ligii Campionilor. "Am luat aceasta decizie, fiindca am vazut ca Dinamo chiar e un club cu obiective foarte mari. in plus, faptul ca voi evolua in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor reprezinta foarte mult pentru mine. Sper sa putem sa trecem cu brio de acest obstacol si sa ajungem in grupe", a mai spus acesta. Legat de intalnirea cu suporterii, dupa ce sezonul trecut a evoluat pentru rivala Rapid, noua achizitie a dinamovistilor e convins ca acestia nu ii poarta pica. "Sper sa inteleaga si ei ca, atat timp cat esti profesionist, trebuie sa-ti faci treaba la clubul la care esti legitimat. Promit ca ii voi face sa ma iubeasca din nou, prin evolutiile mele bune", a adaugat Ianis.

Mihaela a pozat din nou sexy

Se pare ca lui Ianis Zicu ii merge din plin, atat in cariera, cat si in viata intima. Logodnica atacantului, frumoasa Mihaela Tudor, s-a dezbracat recent pentru ultimul numar al revistei Maxim, demonstrand ca Ianis Zicu are toate motivele sa fie un barbat invidiat. Mihaela spune ca nu a intervenit niciodata in deciziile iubitului ei, dar recunoaste ca se bucura pentru faptul ca Ianis este din nou dinamovist. Miss Bikini in 2002, Mihaela are 22 de ani si este studenta la stiinte Politice.

Vedete pe bani putini

Dinamo este de departe campioana transferurilor. Oprita, Florin Bratu, Vali Nastase si Ianis Zicu sunt jucatorii care vor evolua sezonul viitor pentru gruparea din stefan cel Mare. Pentru aducerea celor patru, conducerea campioanei nu a cheltuit decat 1,5 milioane de euro. Legat de transferul lui Ianis Zicu, Gigi Becali, finantatorul Stelei, a declarat ieri ca si el l-a vrut pe acesta, dar nu a reusit, din cauza pretului prea mare cerut de noii proprietari ai fotbalistului, verii sai Victor si Giovani Becali. "Eu l-am vrut pe Zicu, dar pentru mine costa 3,3 milioane de euro, iar pentru Dinamo a costat un milion, adica mie au vrut sa mi-l dea triplu. Asta e viata", a afirmat patronul Stelei.

Topul salariilor din Liga I

1. Ianis Zicu (Dinamo) - 500.000 euro
2. Bogdan Lobont (Dinamo) - 320.000 euro
3. Mirel Radoi (Steaua) - 300.000 euro
4. Nicolae Dica (Steaua) - 200.000 euro


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.