Atacantul Gabriel Batistuta, al carui contract cu gruparea Al-Arabi a fost reziliat, a anuntat, intr-un comunicat dat publicitatii la Buenos Aires, ca se va retrage definitiv din activitatea competitionala, informeaza AFP. "Ma retrag din activitatea de jucator profesionist. Multumesc pentru toata afectiunea pe care mi-ati aratat-o", scrie in acest comunicat Batistuta, in varsta de 36 de ani, cel mai bun marcator al selectionatei Argentinei, cu 59 de goluri in 78 de meciuri.

Jucatorul argentinian, cunoscut sub numele "Batigol", a fost desemnat cel mai bun marcator din campionatul Qatarului in sezonul trecut, cand a inscris 25 de goluri. In acest sezon, insa, evolutiile sale au fost mai putin convingatoare.
Gabriel Batistuta a participat cu nationala Argentinei la trei turnee finale ale Cupei Mondiale, marcand zece goluri. El a castigat de doua ori Copa America, in 1991 si 1993.

De-a lungul carierei, Batistuta a evoluat la Internazionale Milano, AS Roma, Boca Juniors, River Plate, Newell's Old Boys si Fiorentina. In noua sezoane petrecute la Fiorentina, el a inscris aproximativ 300 de goluri, fiind golgeter in 1995.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.