Patronul Universitatii Craiova i-a impus lui Pavel Badea schimbarea formulei de joc, dar si unele modificari in echipa de baza.

Dinel Staicu si-a redescoperit vocatia de antrenor de fotbal dupa ce Universitatea Craiova a pierdut partida cu FC Arges. "Sint vinovat ca am crezut prea mult in jucatori si in antrenorul Badea. Mi-as dori o victorie in meciul de campionat, iar in Cupa putem sa pierdem cu 1-2. Daca nu, Pavel Badea nu va mai fi antrenor, urmind sa ocupe o functie in club, alta decit cea de antrenor. Daca nu voi gasi un antrenor care sa preia echipa in situatia care este, ma gindesc sa cobor eu pe banca", a declarat patronul Craiovei. Simtind ca echipa merge intr-o directie gresita, la pauza meciului, atunci cind scorul era 2-0 in favoarea pitestenilor, Staicu a coborit la vestiare si si-a luat in serios rolul de antrenor. Chiar daca nu le-a explicat in termeni stiintifici jucatorilor care este problema, Staicu le-a spus acestora un adevar: "Jucati prea mult in aparare. Cum vreti voi sa dati gol daca nu atacati?"

Tactica lui Dinel

Duminica dimineata, Dinel Staicu s-a intilnit cu Pavel Badea si l-a anuntat ca mai are la dispozitie doua meciuri ca sa demonstreze ca poate sa ramina in continuare antrenor la Stiinta. Pe linga acest anunt, el a dezvaluit ieri ca "am stabilit sa schimbam ceva din punct de vedere tactic". Solicitat sa dea detalii, Staicu a declarat ca "s-ar putea sa fie vorba de schimbarea sistemului de joc (3-5-2), s-ar putea sa fie vorba si de citeva schimbari in echipa, dar nu pot dezvalui acum ce va fi cu Farul, din motive lesne de inteles". In urma cu citiva ani, Staicu propunea ca fundasii si atacantii sa schimbe periodic locurile in teren, pentru a se odihni cu rindul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.