Patronul din Giulesti crede ca impresarii submineaza Rapidul.
Transferul lui Florin Bratu la Dinamo a lansat un nou scandal in fotbalul romanesc. Nemultumit ca l-a pierdut pe atacant, patronul Rapidului, George Copos, care ii facuse la rindul sau o oferta, considera ca gruparea din Giulesti este subminata de firma de impresariat a fratilor Becali. "Aflu ca Florin Bratu a fost directionat si obligat sa mearga spre o alta echipa din Romania. Mi-e teama ca nu mai putem lucra cu o firma ca Becali Sport, care submineaza interesele clubului Rapid, desi pina acum am colaborat destul de bine. Nu voi accepta ca un club ca Rapid sa fie subminat", a tunat fostul vicepremier.

In replica, impresarul Victor Becali sustine ca varianta Rapid a picat pentru ca oferta lui George Copos a venit prea tirziu. "Da, Bratu este un jucator care a fost dorit de Rapid, dar problema este ca domnul Copos isi doreste jucatorii dupa ce ajung la alte echipe. Copos poate fi suparat cit vrea. Ce-i puteam face? Oferta pentru Bratu a fost facuta abia miercuri, dar jucatorul semnase deja cu Dinamo", a declarat Victor Becali.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.