Suporterii stelisti au tinut sa-si organizeze propria sarbatoare la 60 de ani de existenta a clubului, dupa ce joi la pranz a avut loc o festivitate in Ghencea, la care au participat numai oficiali si fosti jucatori.
La discoteca "Grigore Preoteasa" au fost invitati si au venit, alaturi de cele cateva sute de fani, Gica Hagi, Gabi Balint si Ilie Dumitrescu, dintre fostele glorii, si Mirel Radoi, capitanul actualei echipe.

Sarbatoarea s-a tinut si in ciuda lui Gigi Becali, care a fost injurat copios, din boxe rasunand in repetate randuri melodia "We will rock you", a formatiei Queen, despre care patronul din Ghencea a spus ca nu se va mai auzi niciodata in Ghencea, fiindca instiga la violenta si este cantata de un homosexual. "Inima voastra bate pentru Steaua, iar eu simt acelasi lucru. Sunt suporterul Stelei din anii '70-'80, cand m-a incantat jocul lui Iordanescu, Sames sau Dumitru. Este o onoare pentru mine sa fiu stelist. Steaua este un club de campioni", le-a spus Hagi fanilor, refuzand sa scandeze impotriva rivalelor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.