Octavian Manastireanu, sef al Consiliului de Administratie si presedinte executiv al ARDAF, spune ca oferta firmei pe care o conduce, de a plati despagubirile cerute lui Octavian Belu de fosta gimnasta Oana Petrovschi, ramane valabila doar pana luni.

"Am mai corespondat, doar prin sms, cu avocata Oanei Petrovschi, intrucat dansa nu m-a mai sunat. Exista in continuare sanse sa ne intelegem", a inceput a spune Octavian Manastireanu, sef al Consiliului de Administratie si presedinte executiv al ARDAF, firma care s-a oferit sa suporte despagubirile cerute de fosta gimnasta in procesul civil intentat celebrilor antrenori Octavian Belu si Mariana Bitang, in solidar cu Federatia Romana de Gimnastica. "O voi suna eu iar, dar i-am comunicat ca oferta noastra e valabila doar pana in 20 martie. Pentru o fata de 17 sau 19 ani, cat are Petrovschi, si care, probabil, nici nu are nici dupa ce sa bea apa, oferta este superonorabila!", a continuat Manastireanu. "E... dar inca nu vreau sa fac public! ...Cred ca se incearca marea cu degetul!", a adaugat seful ARDAF (sponsor al FRG).

"NU CERSIM!"

La randul sau, Dana Pavelescu, avocat al Oanei Petrovschi, a replicat: "Ar trebui sa se tina seama nu de faptul ca n-ar avea dupa ce sa bea apa Oana, ci ca nu cersim, doar ne cerem drepturile. Ca si de faptul ca noi avem multe probe si martori pe care putem sa le administram in instanta si care ar produce galagie mult timp de acum inainte. Eu sper in continuare sa ne intelegem. Este vorba de daune, si nu doar morale, ci de sanatatea unui om", a continuat Pavelescu. "V-a spus domnul Manastireanu ca ni s-a cerut sa facem o noua propunere, care sa fie trecuta prin Consiliul de Administratie?! Cred ca avem pretentii rezonabile", a punctat avocata.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.