Aproximativ 200 de suporteri ai Stelei au sarbatorit, joi seara, in "Casa de Cultura a Studentilor", 60 de ani de la infiintarea clubului.
La eveniment au participat Mirel Radoi (singurul reprezentant al vicecampioanei), Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu si Gabi Balint. Profitind de lipsa lui Gigi Becali, suporterii l-au injurat "la foc automat" pe latifundiar, scandarile mutindu-se din incinta "CCS" in strada. In tot acest timp, Gigi Becali avea o intilnire la "Palat" cu antrenorul Cosmin Olaroiu, ultimul parasind extrem de nervos cladirea din Aleea Alexandru, la nici o jumatate de ora de la sosire. Cearta dintre Olaroiu si Becali a fost cauzata de aducerea lui Gheorghe Hagi la club, "Razboinicul" dorind sa-l numeasca pe nasul sau in functia de presedinte executiv. Antrenorul Stelei nu agreeaza "transferul" lui Hagi si chiar i-a transmis lui Becali, joi seara, ca isi va prezenta demisia daca aceasta mutare va fi realizata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.