Presa italiana sustine ca impresarul Ioan Becali si conducerea milanezilor au stabilit deja salariul jucatorului de la Roma, cifrat la 4,5 milioane de euro pe an.
Mai ramane ca gruparea din capitala Italiei sa-si dea acordul pentru transfer, lucru cu care antrenorul Luciano Spaletti nu ar fi de acord.

Cotidianul "La Stampa" a anuntat ieri ca Ioan Becali si Massimo Moratti, impresarul lui Cristi Chivu, respectiv patronul lui Inter Milano, au ajuns la un acord in privinta contractului pe care internationalul roman il va avea la Inter. Astfel, capitanul "tricolorilor" ar incasa un salariu de 4,5 milioane de euro pe sezon, plus prime de 500.000 de euro. Stirea vine la o zi dupa ce Becali nu a ajuns la un acord de prelungire a intelegerii jucatorului cu AS Roma, care i-a oferit un nou contract, cu un salariu de 2,5 milioane de euro anual. Acum mai ramane ca cele doua grupari sa ajunga la un acord de transfer, presa italiana anuntand ca Roma ar vrea 20 de milioane de euro pentru fundasul care intra in ultimul an de contract.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.