Piti crede ca cele doua partide care vor urma la toamna, Belarus – Romania si Olanda - Bulgaria, vor fi decisive in lupta pentru calificare.

Impresionat de atmosfera creata de fanii timisoreni, selectionerul a spus ca Timisoara va candida si la toamna in lupta pentru desemnarea stadionului care va gazdui meciul cu Olanda. Imediat dupa meci, Piturca si-a felicitat elevii in vestiar: "Bravo, haiducii mei!". "Ne-am indeplinit obiectivul, acela de a castiga sase puncte din cele doua partide cu Slovenia. Am practicat un joc excelent, iar diferenta putea fi mai mare, dar pe mine m-a interesat in mod special doar victoria. Slovenii nu au facut un joc rau, dar noi am fost cu cateva clase peste ei. Suntem un grup unit si jucam foarte bine in acest moment. Am exersat mult la antrenamente fazele fixe si iata ca am reusit doua goluri in cele doua meciuri cu Slovenia", ne-a spus Piturca. "Din pacate, si Bulgaria a obtinut tot sase puncte din dubla cu Belarus. Ar fi fost extraordinar daca ar fi facut macar un egal", ne-a declarat selectionerul

Mutu: "Cu Olanda, tot la Timisoara"

Prezenta nu foarte numeroasa a publicului la meciul de la Timisoara, conditionata, ce-i drept, si de pretul piperat al biletelor, a starnit diverse reactii in randul tricolorilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.