Marian Iancu a continuat si ieri atacurile furibunde la adresa directorului general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Ionut Lupescu, considerat principalul vinovat in ceea ce priveste decizia Tribunalului de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne cu privire la marca "Politehnica Timisoara". Presedintele banatenilor a declarat ieri, pentru NewsIn, ca a fost sunat de directorul general al FRF, Ionut Lupescu, care i-a cerut sa-i dea presedintelui Ligii, Dumitru Dragomir, banii promisi pentru ca l-a ajutat in transferul fotbalistilor Srhoj si Abiodun. "Lupescu mi-a dat telefon luni si mi-a zis sa-i duc banii lui Dragomir, ca altfel nu o sa-i am pe Srhoj si Abiodun. Era vorba de citeva sute de mii de euro care urmau sa ajunga la Dragomir", s-a autodenuntat Marian Iancu. Presedintele lui Poli Timisoara spune ca suma de bani ar fi trebuit sa reprezinte plata pentru serviciul facut de presedintele Ligii, care a ajutat clubul de pe Bega sa-i transfere pe cei doi jucatori.

Constantin Iacov a fost primul care l-a acuzat voalat pe Dumitru Dragomir de luare de mita in cazul Srhoj&Abiodun, declarind intr-o emisiune televizata: "Nu spun nimic. Doar ca un anume presedinte de liga are legaturi cu un anume conducator din Banat si putem pune o suma de 400.000 de dolari". Presedintele de la FC National nu a prezentat insa nici o proba in sensul celor afirmate.

Ionut Lupescu, managerul general al FRF, nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect si a declarat, marti, pentru NewsIn: "Lasati-ma naibii in pace, eu m-am saturat de Iancu, voi nu?". Reamintim ca Iancu i-a cerut demisia lui Lupescu dupa finala Cupei Romaniei si a incitat suporterii locali impotriva oficialului FRF pentru pretul biletelor la meciul disputat aseara impotriva Sloveniei.