Pentru a putea sa evolueze in Capitala in Liga Campionilor, dinamovistii vor investi aproximativ un milion de euro in modernizarea Stadionului National.
Investitia va fi recuperata in proportie de 98,5 %, tot ce se construieste urmand sa fie mutat si reasamblat, anul viitor, pe fostul stadion Victoria.

De saptamana viitoare incep lucrarile de modernizare a stadionul National din Complexul "Lia Manoliu". Vizita comisiei UEFA a lamurit definitiv lucrurile, doar "Nationalul" poate indeplini cerintele pentru a fi clasificat in categoria a 3-a. John Borton, din cadrul UEFA Marketing Team, si David Petriasvili, din Comisia de securitate a stadioanelor a UEFA, au vizitat Stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu si au decis ca pana la data de 1 august sa fie facute lucrari de amenajare a arenei pentru a indeplini conditiile impuse. Studiouri TV, tribuna VIP acoperita, peste 150 de toalete si masa presei de 200 de locuri cu acces la internet sunt doar cateva dintre lucrurile care trebuie facute in urmatoarele 50 de zile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.