Directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, si impresarul Victor Becali s-au intilnit, marti seara, la Villa Pacelli din Roma, dar nu s-au inteles in privinta prelungirii contractului fundasului Cristian Chivu, informeaza cotidianul "Il Romanista".
La discutii a fost prezent si administratorul-delegat al Romei, Rosella Sensi. Ziarul noteaza ca agentul FIFA a solicitat un salariu anual de 4 milioane de euro pentru internationalul roman, dar Prade a refuzat, dupa ce Roma facuse o oferta de numai 2,5 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri de maximum un milion de euro. "Patru milioane de euro nu ii putem da. Nu este nicio problema, vom continua discutiile dupa ce Chivu va reveni de la echipa nationala", i-ar fi spus lui Becali administratorul-delegat al romanilor, Rosella Sensi. "Il Romanista" scrie ca Becali a prezentat o hirtie cu oferta clubului Internazionale Milano, care ar fi dispus sa-i ofere lui Chivu un contract pe cinci sezoane, cu un salariu de 3,6 milioane de euro, plus bonusuri duble fata de AS Roma.

Mai mult, Becali i-a informat pe oficialii italieni ca pe fir pentru achizitionarea lui Chivu a intrat si FC Barcelona. In finalul intrevederii, Victor Becali a spus: "Noi sintem dispusi sa asteptam pina in decembrie o noua oferta, dupa care sintem liberi sa incheiem alte acorduri". Intors ieri in tara, agentul lui Chivu a confirmat faptul ca fundasul roman nu-si va prelungi contractul cu AS Roma, scadent in vara anului viitor. Marti seara, ziarele on-line italiene au anuntat ca Inter Milano a obtinut deja acordul jucatorului roman pentru un transfer pe 5 ani. Roma urmeaza sa primeasca 10 milioane de euro bani gheata, plus "dezlegarea" lui Pizarro, fotbalist imprumutat pina acum de milanezi la AS Roma. Ca urmarea a discutiilor avute marti seara, Daniele Prade si-a anulat voiajul la Timisoara, pentru partida Romania - Slovenia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.