Jucatorii lui Matjaz Kek au dat declaratii elogioase despre Nationala Romaniei, iar presa de la Ljubljana considera ca 2-1 de la Celje nu e rau.
Atacantul Klemen Lavric (foto, nr. 17) a declarat ieri ca nationala Sloveniei are sanse putine sa obtina un rezultat pozitiv la Timisoara, dupa ce echipa sa a pierdut sambata in fata Romaniei.

"Suntem dezamagiti, am fost prea naivi. Avem sanse minime la Timisoara, dar chiar daca nu vom reusi surpriza, trebuie sa jucam mai bine si sa ne pastram speranta", a spus atacantul. Nastja Ceh, cel mai experimentat fotbalist din lotul sloven, a avut numai cuvinte de lauda pentru "tricolori". "Am jucat in compania unei echipe excelente, care se distinge printr-un joc frumos, rapid, modern. Noi a fost lenti, stiam ca nu jucam contra Luxemburgului sau a unei echipe similare. Romanii stiu cu mingea, sunt disciplinati, acopera fiecare metru de teren. Nu caut scuze, asta e realitatea. Romanii au fost mai buni, dar golurile au venit pe lipsa noastra de concentrare. Am avut oportunitati, dar nu le-am folosit. Nu dau vina pe atacanti ca nu au marcat, ei au dorinta. Centralul scotian n-a judecat cu aceeasi masura, ii cunoaste mai bine pe romani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.