Cat de mult va conta sustinerea publicului?Am fost foarte placut surprins sa vad atatia romani in tribunele stadionului din Celje, iar acest lucru nu a facut decat sa ma bucure.

Nationala Romaniei a inceput din nou sa fie iubita de suporteri, iar noi vom face totul pentru a nu-i dezamagi. imi doresc ca, miercuri, tribunele stadionului sa fie pline. Sunt convins insa ca nationala Sloveniei o sa joace fara nici un pic de presiune, iar acest lucru pe noi ne dezavantajeaza.

Selectionerul echipei nationale este convins ca va reusi sa-si tina elevii la fel de concentrati ca la partida castigata sambata trecuta la Celje, pentru ca maine sa invingem mult mai detasat. Victor Piturca spera ca suporterii echipei nationale sa umple tribunele stadionului "Dan Paltinisanu".

Click!: Ati surprins din nou cu primul "11". Ce v-a determinat sa evoluati cu Dorel Stoica la inchidere?

Victor Piturca: Nu este vorba de surprindere, am facut ceea ce am considerat eu ca este mai bine. Ma bucur ca si de aceasta data am mutat castigator. Dorel Stoica si-a facut datoria in proportie de 120 la suta, iar acest lucru nu face decat sa ma multumeasca.

Nimeni nu se astepta ca Florentin Petre sa nu fie titular...

A fost pana in dimineata partidei, dar dupa o ultima consultare cu colaboratorii mei, am considerat ca este mai bine sa il introduc de la inceput pe Banel Nicolita. Petre a suferit foarte mult, pentru ca isi dorea enorm sa joace, dar pana la urma s-a bucurat si el de victorie.

V-ati temut vreun pic dupa 0-0 la pauza?

Nu a fost vorba de asa ceva, fiindca am crezut tot timpul ca vom inscrie. Slovenii au fost foarte duri, au inchis destul de bine culoarele noastre spre poarta, dar intr-un final am reusit sa le dejucam tactica si sa realizam ceea ce ne doream, si anume sa inscriem.

Ati reusit sa vedeti golul marcat de Tamas?

Initial, am vazut gol la lovitura de cap a lui Adi Mutu, dar, dupa numai cateva fractiuni de secunda, am observat ca Gabi a trimis acel trasor formidabil. Ca sa glumesc putin, bine ca nu s-a interpus in traictoria mingii vreun adversar, pentru ca cine stie ce se mai intampla.

Este o pierdere Daniel Niculae?

Normal ca este. imi pare foarte rau ca Daniel a picat in plasa jucatorului sloven, care cu siguranta l-a provocat, dar este normal ca intr-un meci cu o asemenea miza sa se mai intample si asa ceva.

Considerati ca vom avea mai multe probleme in jocul de miercuri?

Pe mine ma intereseaza foarte mult ca jucatorii mei sa ramana la fel de concentrati ca si pana acum. Eu sunt sigur ca si maine vom face un meci mare.

Chivu: «Ma simt ca Beckham!»

Parteneriatul semnat intre Federatia Romana de Fotbal si Gillette l-a determinat pe capitanul echipei nationale, Cristi Chivu, sa declare, in gluma, ca de acum "tricolorii" se vor asemana cu starul englez David Beckham, si el protagonistul unui contract de imagine cu aceeasi companie.

Incepand de ieri, Gillette se alatura sponsorilor primei reprezentative, presedintele FRF Mircea Sandu si directorul gene-ral, Ionut Lupescu, semnand, la Timisoara, un contract pe patru ani. Firma este cunoscuta in lume pentru parteneriatele cu vedete din lumea sportului, fotbalistul englez David Becham fiind unul dintre protagonistii campaniilor companiei. De ieri, in galeria vedetelor au intrat si jucatorii echipei nationale. "Ma simt exact ca Beckham", a glumit capitanul primei reprezentative, Cristi Chivu, facand astfel trimitere la spoturile publicitare in care apare starul britanic.

Piturca: "Sunt sigur ca daca vom invinge miercuri, sansele de calificare ajung la 80%. Dar acestea pot sa creasca si mai mult etapa viitoare, atunci cand noi evoluam impotriva Belarusului, in deplasare, iar contracandidatele noastre, Olanda si Bulgaria, se vor intalni in meci direct".

Zicu are cioc si pene?

La fotografia de grup, care va promova noua campanie Gillette, "tricolorii" i-au facut dedicatii lui Iannis Zicu. Fostul rapidist a fost luat la misto de coechipieri. "Iannis Zicu are cioc si pene", i-au cantat fotbalistii, facand aluzie la fosta sa echipa si la produsele de barbierit ale noului sponsor al primei reprezentative.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.