Boss-ul de pe Bega l-a jignit pe Lupescu si a acuzat federatia lui Mircea Sanduca a trimis documente mincinoase la Lausanne, in cazul legat de palmaresul Politehnicii

Marian Iancu a facut duminica seara, la "Sport.ro", declaratii extrem de grave la adresa FRF, pe care a acuzat-o de fals in documente. Iancu a dat de inteles ca, in cazul legat de palmaresul Politehnicii, federatia ar fi trimis documente falsificate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, instanta care a dat dreptate clubului din Liga a III-a, care a fost patronat de italianul Claudio Zambon. Mai mult, boss-ul de pe Bega a sarit din nou la gatul lui Lupescu, pe care l-a numit "prostanac".

Disputa dintre Iancu si Lupescu a inceput in momentul in care directorul general al FRF a anuntat ca, la presiunea FIFA, federatia va aplica decizia TAS in cazul palmaresului. Desi federalii i-au tinut tot timpul partea, inclusiv prin sanctionarea unui club de copii si juniori, Iancu a inceput din acel moment sa atace oamenii din federatie, cu o singura ecxeptie, presedintele Mircea Sandu. Dupa o perioada de armistitiu, Iancu a spus ca "Lupescu pedepseste Timisoara" prin faptul ca a stabilit preturi mari la bilete pentru meciul cu Slovenia. Mai mult, Iancu a spus ca Lupescu urmareste de fapt ca fanii din Banat sa nu vina la meci si, astfel, partida cu Olanda sa nu fie stabilita la Timisoara. Replica lui Lupescu a venit dupa meciul de la Celje. "Am inteles ca am pus aceste preturi ca sa nu mai venim aici cu Olanda. Nu stiu ce idiot a spus asta! Este un personaj controversat din lumea fotbalului, care incearca sa-i puna pe timisoreni impotriva echipei nationale. Ar fi pacat sa vorbim de echipa nationala si sa-i confundam pe fanii ei cu niste ipocriti", a declarat Lupescu.

Dupa aceasta declaratie, Iancu a luat foc. "Lupescu are un creier prea mic pentru a putea sa vorbeasca despre mine, sa ma numeasca ipocrit. Stiu ca seful FRF e Mircea Sandu, dar daca e altfel sa ne anunte, ca poate vrem sa ne conduca un om cu scaun la cap, nu un prostovan ca Lupescu! El ar trebui sa stea intai la munca de jos, sa care hartii, sa invete sa citeasca documente. Daca astia sunt lupii tineri din federatie, Lupescu si Prunea, atunci e prea mult! Pai, la Departamentul International il pui pe Prunea? Ce stie Prunea sa faca?", a spus Iancu la "Sport.ro". "Nu inteleg de ce Mircea Sandu nu iese in fata sa spuna ce matrapazlacuri s-au facut in documentele din cazul legat de palmaresul Timisoarei. Sa demonstreze ca nu vrea sa faca parte din aceasta gasca penala. Astept ca Sandu sa admita ca federatia a gresit, iar actele de care se face vorbire la tribunalul de la Lausanne, puse la dispozitie de FRF, sunt false! Ne aflam exact in fata unui scandal international!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.