Presedintele FRF a declarat ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca pentru meciul de maine cu Slovenia, din preliminariile CE din 2008, cheltuielile se ridica la suma de 250.000-300.000 de euro, situatie in care pretul la tichete se justifica.
"Sa ne uitam si la costurile enorme pe care le avem. E 10 dolari biletul la peluza, prea se face un capat de tara si prea mult tam-tam, ati dat apa la moara celor care nu se pricep la fotbal. Timisoara are cei mai infocati suporteri si nu cred ca se vor manifesta altfel decat sustinand echipa nationala. In august, cu 60 de zile inainte de meciul cu Olanda, vom decide unde se va juca aceasta partida, iar Timisoara este printre candidate. Preturile se vor mentine, nu au fost puse special ca Timisoara sa nu organizeze meciul cu Olanda, cum s-a spus. Costurile pentru meciul de miercuri sunt foarte mari, 250.000-300.000 de euro. Da, intr-adevar, stadionul il avem la dispozitie gratis, dar sunt chartere, hoteluri, diurna jucatorilor, alte cheltuieli", a spus Sandu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.