Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Florin Cioroianu, l-a laudat pe jucatorul sau, Dorel Stoica, pentru evolutia din meciul Slovenia - Romania, apreciind ca aceasta il va ajuta sa se impuna ca titular in echipa nationala.
"M-am bucurat foarte, foarte mult pentru el. A avut o evolutie foarte buna si a demonstrat ca fotbalul nu are varsta. Chiar daca a debutat la 28 de ani si jumatate, Dorel este un tip puternic pe care nationala se poate baza mult timp de acum inainte. Sunt convins ca acelora care au absentat le va fi foarte greu sa se lupte cu Dorel sa-si recapete postul de titulari. Este foarte ambitios", a precizat Cioroianu.

Dorel Stoica a jucat sambata pentru prima oara titular in reprezentativa Romaniei in meciul cu Slovenia, din grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008, la a doua sa selectie la nationala. Desi la Universitatea Craiova evolueaza pe postul de fundas central, Stoica a fost folosit de selectionerul Victor Piturca in linia mediana, la inchidere, fortat de absentele jucatorilor care ar fi putut evolua pe acel post.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.