Finantatorul Craiovei a fost chemat in instanta sa plateasca o datorie de aproape doua miliarde.
Adrian Mititelu nu a scapat inca de datoriile lasate mostenire de fostul finantator al Universitatii Craiova, Dinel Staicu. Ultimul litigiu intre reprezentantii ,,Stiintei" si firma BDG Imobiliare Arad, fosta ITS Arad, are ca obiect refuzul gruparii oltene de a plati aproape doua miliarde de lei vechi pentru realizarea si montarea terenului cu gazon artificial de la cantonamentul din Lunca Jiului.

Povestea a inceput in 2004, cind firma aradeana, al carei asociat unic era italianul Angelo Gandolfi, a fost contactata pentru amenajarea unui teren cu gazon sintetic cu suprafata de 2.800 mp. Contractul a fost semnat din partea Universitatii Craiova de Dinel Staicu, iar din partea ITS, de Florin Balan, administratorul firmei aradene, despre care zilele trecute s-a spus ca ar fi dorit ca presedinte la "Stiinta" si care, in 2006, fusese revocat din functia de administrator al firmei ITS. Terenul a fost amenajat, dar clubul Universitatea, desi a acceptat facturile emise prin semnarea si stampilarea lor, a uitat sa achite nota de plata integral.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.