Majoritatea campionatelor din Europa s-au incheiat, iar reprezentantele noastre in cea mai importanta competitie intercluburi, Liga Campionilor, isi stiu deja posibilii adversari.
Steaua porneste la drum din turul al doilea preliminar, dar adversarii din aceasta faza nu ar trebui sa puna probleme, astfel ca ne intereseaza in primul rand posibilii adversari din turul al treilea preliminar, ultimul de dinainte de grupele de milioane de euro. Spre deosebire de Dinamo, Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorti. Importanta acestui aspect iese cu usurinta la iveala doar daca aruncam un ochi pe lista posibililor adversari, "ros-albastrii" avand mai multe sanse de a ajunge in grupe decat "cainii".

Campioana Romaniei, Dinamo, poate da peste 12 echipe din Vest, printre care Liverpool, Valencia, Arsenal, Sevilla sau Werder Bremen. Doar trei sunt adversarii din Estul Europei cu care, cel putin teoretic, "cainii" se pot bate de la egal la egal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.