Franta ar putea face rocada cu liderul Ucraina, in cazul unei victorii, selectionerul Angliei este amenintat cu demiterea, iar al Portugaliei este ofertat de Abramovici.

Batalia pentru un loc la turneul final al Campionatului European de anul viitor se da pe aproape toate fronturile. Cel mai aprig duel, in acest weekend, va fi la Paris, unde Franta va incerca sa preia prima pozitie de la Ucraina, in timp ce Italia va avea de indeplinit o simpla formalitate in fata Insulelor Feroe. Marea perdanta a zilei pare a fi Scotia, ocupanta pozitiei secunde, care va avea zi de pauza. Pe linga avantajul terenului propriu, francezii vor avea de infruntat un adversar decimat, trei dintre principalii jucatori ucraineni - Sevcenko, Rebrov si Milevski - fiind accidentati. "Va trebui sa ne descurcam fara trei jucatori-cheie", spune antrenorul Oleg Blohin, a carui a doua problema o reprezinta faptul ca majoritatea jucatorilor si-au pierdut locurile de titulari la echipele de club.

Probleme cu accidentarea jucatorilor sint si in lotul liderului grupei C, Turcia, care va infrunta echipa de pe locul trei, Bosnia Hertegovina. Tumer Metin si Emre Belozoglu vor absenta la partida din Bosnia, aceeasi soarta avind-o si Gokhan Unal, Ugur Kavuk si Mehmet Topuz. In aceeasi grupa, campioana europeana Grecia va avea un meci mai facil in compania Ungariei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.