Nationala Romaniei pleaca astazi dupa amiaza spre Ljubljana, pentru partida cu Slovenia, programata sambata seara, la Celje, de la ora 21,45, in preliminariile Euro 2008. Dupa reunirea de luni, "tricolorii" s-au pregatit in liniste la Mogosoaia, avand cate un antrenament alaltaieri si ieri, plus vizionari video ale adversarului.
FRF a anuntat ca nu mai sunt probleme de sanatate, Laurentiu Rosu, care acuza dureri la reunire, efectuand sedinte de pregatire normale, ca si Mihaita Plesan, sosit marti in cantonament, dupa forfait-ul lui Cocis. Antrenamentul de ieri s-a desfasurat de dimineata, iar astazi, tot in prima parte a zilei, va avea loc ultima sedinta de pregatire la Mogosoaia, iar dupa amiaza se pleaca spre Slovenia.

Dupa meciul de sambata, Nationala va merge direct la Timisoara, unde miercuri, de la ora 21, este programata a doua intalnire cu Slovenia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.