Intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, giulestenii vorbesc despre "catelusul-spartan" Turcu si despre faptul ca "Dinamo a fost avortat in fotbalul romanesc"

Campionatul s-a incheiat, campionatele de balacareala abia au inceput. Dupa ce Gigi Becali l-a numit pe Borcea "cel mai mare hot" din fotbalul romanesc, cei doi avand o disputa televizata, in hora aruncatului cu mizerii a aparut si Rapidul.

Iancu anunta ca va face "pipi" pe arbitri, Razvan Lucescu striga in gura mare ca Steaua si Dinamo fura, dupa ce mai devreme anuntase ca a castigat o cupa corecta, in timp ce "campionatul se mai si cumpara". Replicile zboara cu o viteza uimitoare din toate partile, probabil ca soarele din ultima perioada si-a directionat razele doar spre capetele celor care ar trebui sa fie in vacanta sau la munca pentru a pregati sezonul viitor. Iar asta se intampla in anul in care Romania ar putea avea doua echipe in grupele Ligii Campionilor, iar Nationala sa obtina o calificare asteptata mult timp.

Atacul impotriva lui Dinamo a fost lansat pe site-ul oficial al clubului, deci are caracter oficial, si este semnat "Oamenii din marfar", asa cum i-a numit actionarul dinamovist Vasile Turcu (foto) pe rapidisti acum cateva zile. Din introducere reiese clar cine este tinta principala, "acest Turcu Vasile, care se da mare dinamovist de vreun an si ceva incoace, de cand incepuse, dar n-a si terminat - sa faca pe disidentul din Groapa (si... pe prietenul lui Ioan Becali, pe care l-a abandonat in doi timpi si trei miscari)" care are un discurs "impiedicat si agramat" specific unui show de genul "Adolescentii spun lucruri tampite".

"Acest domn Turcu - care, in ignoranta sa devenita proverbiala, reuseste sa inventeze comparatia dintre un marfar si un spartan!? - isi permite, mai nou, sa vorbeasca despre istoria Rapidului. Bine, suntem convinsi ca el nu stie nici cand a fost inventat (nu infiintat, caci am mistifica istoria) clubul pe care il reprezinta cu mare cinste.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.